Până când mai puteți plăti taxele pentru parcare și pentru locul de veci

407
Până când mai puteți plăti taxele pentru parcare și pentru locul de veci - panacandmaiputetiplati-1490530013.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au rezervat locul de parcare mai au la dispoziție numai câteva zile pentru a achita taxa pe anul acest. Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că taxa de rezervare a locului de parcare și taxa de întreținere cimitire/locuri de veci aferente anului 2017 se achită integral până la data de 31 martie 2017. 


Reamintim că taxa pentru rezervarea locului de parcare pentru autoturisme aparținând persoanelor juridice este de 101 lei pe lună, 500 de lei pe an, iar pentru autoutilitare cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5 tone și gabarit, care se încadrează în dimensiunile standard ale locului de parcare destinat autoturismelor, este de 219 lei pe lună, 1.070 de lei pe an. Persoanele fizice plătesc 173 de lei anual, pentru un loc de parcare rezervat. În ce privește taxa de întreținere a cimitirelor și a locurilor de veci, aceasta este în cuantum de 2,4 lei pe metru pătrat, pe an. 


"Pentru neplata la termenul scadent se datorează majorări de întârziere în cuantum de 1 la sută, calculate pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3542 secunde