Pacientul bătut și legat de pat în Spitalul Județean, MĂRTURISIRI ȘOCANTE: "M-AU LEGAT CA PE UN PORC..."

2387
1

Articole de la același autor

Bătut cu bestialitate și legat de pat pentru că era agresiv. Așa a fost tratat pacientul din Spitalul Județean Clinic de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" (SCJU), de către agenții de pază ai spitalului. Medicul de gardă care îl îngrijea a invocat agresivitatea ca motiv, însă pacientul este paralizat de la mijloc în jos și grav bolnav, deoarece tocmai a trecut printr-un cancer cumplit, tratat cu chimioterapie și radioterapie. 




Pacientul a refuzat să ia o pastilă, de aceea a fost imobilizat, însă chiar medicul oncolog care l-a tratat, i-a recomandat să nu ia anumite medicamente, dar se pare că acea pastilă trebuia luată, cu orice preț. Soția bărbatului a depus o plângere, iar Poliția Județeană a deschis o anchetă în acest sens. 


"Cei doi au început lupta cu mine. Când am văzut că vor să mă lege, am început sa strig după ajutor. Ca pe un porc m-au legat, așa au spus unii dintre ei. Pe unul dintre paznici am vrut sa îl mușc de mână, acesta a fost momentul când au început să mă lovească cu pumnul", mărturisește bărbatul. 



Comentează știrea

a
16 august 2016
Schimbati subiectul ca la Ploiesti

Acum cateva zile era legat de un medic de medicina interna si avea pancreatita acum de medicul oncolog si are cancer maine poimaine o sa spuneti ca avea alt ceva...nu aveti nici cea mai kica credibilitate,pentru ca schimbati declaratiile de la o zi la alta

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3977 secunde