OSCAR 2019. Ceremonia nu va avea prezentator, pentru prima oară după 30 de ani

164
OSCAR 2019. Ceremonia nu va avea prezentator, pentru prima oară după 30 de ani - oscarstatuettes-1549449255.jpg

Articole recomandate

OSCAR 2019. Ceremonia de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie fără gazdă, pentru prima dată în 30 de ani, a confirmat marți Academia Americană de Film.


Această decizie a fost luată după retragerea, la începutul lui decembrie, a actorului și comediantului Kevin Hart ca urmare a unei polemici privind mesaje mai vechi republicate pe Twitter și catalogate drept homofobe.


"Producătorii au decis în mod înțelept să nu existe un prezentator și să revină la formula cu celebrități care vor înmâna trofeele", a explicat jurnaliștilor Karey Burke, președintele producțiilor ABC, canalul de televiziune care va difuza ceremonia. Academia Americană de Film, care organizează gala Oscar, a confirmat absența animatorului pentru cea de-a 91-a ediție, fără alte precizări.


Pentru prima dată din 1989 nu va exista o gazdă care să țină un discurs, să facă glume și să asigure tranziția între decernările statuetelor. Acest rol va reveni vedetelor care se vor succeda pe scenă pentru a prezenta fiecare dintre cele 24 de categorii.




Cu trei săptămâni înainte de gala premiilor Oscar de la Los Angeles, 13 vedete de cinema și televiziune au fost anunțate luni ca prezentatori. Lista include vedete precum Daniel Craig, cunoscut pentru interpretarea faimosului agent 007, sau Brie Larson, care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță cu rolul său din "Room" în 2016. În plus față de Craig și Larson, ceilalți prezentatori vor fi Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson și Constance Wu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4614 secunde