Organizația "Youth Vision", sprijin pentru tinerii care își caută loc de muncă

672
Organizația

Articole de la același autor

Tinerii constănțeni au fost și sunt în continuare ajutați să se dezvolte personal și profesional. Acest lucru este posibil cu ajutorul organizației "Youth Vision", care le pune la dispoziție adolescenților mai multe proiecte Erasmus+. Datorită acestora, anul acesta, zeci de tineri au avut posibilitatea să participe la schimburi de experiență în Italia, Polonia, Spania și Franța.

Indiferent că este vorba despre dobândirea unor cunoștințe legate de propria persoană, de a dobândi experiență pentru a obține un job, de a-și cunoaște drepturile și obligațiile cetățenești și nu numai, ei sunt încurajați prin diverse activități și proiecte desfășurate de Asociația "Youth Vision".

"Una dintre cele mai apăsătoare probleme cu care se confruntă tinerii din comunitatea constănțeană - și nu numai - este lipsa de experiență în a-și găsi un loc de muncă, apoi lipsa implicării în tot ceea ce se întâmplă în comunitatea din care fac parte, lipsa încrederii de sine și a posibilităților de dezvoltare personală. Tocmai de aceea, noi venim și îi ajutăm, îi sprijinim și le arătăm calea spre dezvoltarea de sine, pentru a fi un cetățean activ în comunitate etc.", a declarat Daniela Enescu, președintele asociației.

În acest scop, în urmă cu aproximativ două luni, șase tineri din Constanța, împreună cu alți 15 din Polonia și Slovenia, au participat la un schimb de experiență într-o fabrică de bijuterii handmade din Polonia.

"A fost o experiență foarte frumoasă, în care am întâlnit oameni frumoși și primitori și locuri superbe. Am învățat foarte multe lucruri despre bijuterii, despre arta handmade, despre cum pot fi purtate și despre frumusețea lor", a povestit Alexandra Cioromela, participant proiect Erasmus+ în Polonia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4415 secunde