Ordonanța care instituie "taxa pe lăcomie" nu se află pe ordinea oficială a ședinței Guvernului de vineri

127
Ordonanța care instituie

Articole recomandate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Parlament, că ordonanța de urgență va fi aprobată probabil vineri.

Guvernul se va reuni vineri într-o nouă ședință, în cadrul căreia urmează să discute, potrivit agendei, un proiect de hotărâre privind aprobarea unor acte adiționale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare și exploatare petrolieră încheiate între Agenția Națională pentru Resurse Minerale și Societatea Națională de Gaze Naturale ''ROMGAZ'' SA.

În ședința Executivului, programată pentru ora 18,30, urmează să se analizeze și un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pentru unele unități administrativ-teritoriale din județul Caraș-Severin.

Guvernul va decide, totodată, și cu privire la revocarea și numirea unui membru în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială. Potrivit proiectului de hotărâre, Petre Neacșa, reprezentant al Ministerului Transporturilor, va fi înlocuit de Mihaela Mocanu.

Pe agenda oficială a ședinței de Guvern nu figurează proiectul de ordonanță de urgență privind măsurile fiscale anunțate de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, dar acesta ar putea fi introdus pe ordinea de zi suplimentară a reuniunii.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Parlament, că ordonanța de urgență va fi aprobată probabil vineri.

"Se pare că mâine (vineri - n.r.) va fi adoptată ordonanța. A fost nevoie de câteva reglaje în ceea ce privește formulările, prevederile rămân aceleași", a spus Dragnea.

Potrivit liderului PSD, această ordonanță va da posibilitatea economiei românești să se dezvolte.

Întrebat care este graba acestei OUG, Dragnea a răspuns: "Să începem anul viitor cu măsuri bune pentru economia românească și pentru români".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4057 secunde