Orașul Năvodari și stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, fără curent electric

228
Orașul Năvodari și stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, fără curent electric - curent-1450281161.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din localitățile Năvodari, Eforie Sud și Eforie Nord nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii de pe străzile Călărași, Sabinelor și Dimitrie Bolintineanu - total. În același interval, se oprește curentul în localitatea Agigea - parțial, în zona Casa de Cultură - strada Paltinului, în cartierul din zona Primărie și în zona străzilor Meduzei, Cimitirului și Morii, precum și în localitățile Eforie Nord, pe străzile Diamant, Cristal și 1 Mai - total, în localitatea Eforie Sud, pe străzile Gării, Argeș și Siretului - total, și în localitatea Costinești - parțial, în cartierul Epavă.

De asemenea, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în orașul Năvodari - parțial, iar, între orele 8 și 18, în localitatea Târgușor - parțial, în localitățile Vulturu și Călugăreni - total și, între orele 8 și 19, în localitățile Coroana, Vâlcele, Galeșu și Sere Poiana - parțial și Ciobănița și Amzacea - parțial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6189 secunde