OPC-ul a pus lacătul pe ușa restaurantului "Vraja Mării" din Costinești

879

Articole de la același autor

15 tineri aflați în vacanță la Costinești au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au mâncat la restaurantul "Vraja Mării" din stațiune. Culmea este că îmbolnăvirile au apărut după ce comisarii Protecției Consumatorilor fuseseră deja în control la unitatea respectivă și dispuseseră oprirea temporară a activității de alimentație publică, pentru remedierea deficiențelor.


A doua zi după redeschiderea bucătăriei, autoritățile au fost alertate de turiștii care s-au îmbolnăvit. Iar comisarii OPC au revenit. 


"La primul control, am verificat blocul alimentar și un depozit de alimente. În urma problemelor constatate, a fost dispusă oprirea temporară a prestării de servicii, mai exact închiderea blocului alimentar. De asemenea, a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei, pentru proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea. Ulterior, reprezentanții restaurantului au făcut cerere de redeschidere, îndreptând deficiențele din blocul alimentar. Astăzi (n.r. – vineri, 24 august), cu prilejul deplasării la fața locului, am depistat un depozit ascuns, în subsolul clădirii, pe care reprezentanții societății nu ni l-au prezentat inițial. Aici au fost găsite numeroase produse alimentare neconforme", a declarat Horia Constantinescu, comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.


Acesta a menționat că va solicita Comisariatului Regional închiderea definitivă a unității. De asemenea, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța fac cercetări pentru a afla sursa toxiinfecției alimentare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 August 2018
Stire din Diverse : Gașca "Zurli"  cântă la Costinești
Pagina a fost generata in 0.4021 secunde