Șomerii constănțeni vor circula gratuit cu autobuzele RATC

667
2
Șomerii constănțeni vor circula gratuit cu autobuzele RATC - transportgratuit-1448650430.jpg

Articole de la același autor

Începând de la 1 decembrie 2015, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța acordă abonamente gratuite și pensio-narilor cu vârste peste 80 de ani și șomerilor.


"Având în vedere prevederile noilor hotărâri ale Consiliului Local Constanța, RATC anunță că abo-namentele gratuite pentru per-soanele cu vârste peste 80 de ani și persoanele aflate în șomaj sunt acordate lunar, după liste înaintate de Casa Județeană de Pensii Constanța, res-pectiv Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța. La controlul în mijloa-cele de transport, bene-ficiarii vor prezenta abo-namentul și, la cererea organului de control, buletinul sau cartea de identitate", a precizat Ovidiu Cristian Tănase, directorul general al RATC Constanța.


Abonamentele pentru persoanele peste 80 de ani cu domiciliul în municipiul Constanța sunt acordate indiferent de venit. Singura condiție este ca acestea să nu beneficieze și de alte legi speciale. În ce privește șomerii, abonamentele se acordă atât celor care primesc indemnizație, cât și celor neindemnizați. În cazul acestora, tichetele se eliberează numai la chioșcul RATC de la "Delfinariu". 


Comentează știrea

senior
29 noiembrie 2015
gratuitati

La peste 80 ani pensionarii circula cu 112 domnule primar nu cu RATC ! La peste 75 unii mai circula si cu RATC dar hotararea este hotarare ce sai faci ! Primarul si consilierii sunt tineri, ma mir ca nu au hotarat 90 ani, ce stiu ei ce inseamna sa ai 80 ani.

Cititor
1 decembrie 2015
Incurajam somajul sau educatia?

Ce bine e sa fii somer. Iti platesc altii biletul RATC. Mai bine dadeau gratuitate elevilor, ca sa-i incurajeze sa mearga la scoala!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6896 secunde