Omagiu medicului constănțean răpus de COVID-19. "Un coleg minunat care nu și-a lăsat niciodată echipa la greu!"

1028
Omagiu medicului constănțean răpus de COVID-19.

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța își exprimă regretul pentru pierderea medicului Valeriu Marcel Neagoe, răpus de noul coronavirus.


"Regretăm nespus dispariția fulgerătoare a colegului nostru. Un coleg minunat care nu și-a lăsat niciodată echipa la greu. Un om sufletist, un doctor care aproape 20 de ani  a semnat condica la Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sfântul Apostol Andrei» Constanța. Este o perioadă extrem de grea, un moment în care cuvintele sunt de prisos. Odihnă veșnică!", transmit colegii medicului.


Potrivit managerului SCJU, dr. Cătălin Grasa, medicul Valeriu Neagoe a activat în cadrul secției Medicină Internă II. "În cadrul anchetelor epidemiologice din această secție, medicul a efectuat două teste PCR, ambele fiind cu rezultate negative. Primul test a fost recoltat pe 12 martie, fiind considerat contact al primului caz Covid din SCJU (asistentul șef din secția Medicală II). Rezultatul a fost negativ dar, potrivit normelor în vigoare, medicul a stat în izolare 14 zile. Pe 27.03 i s-a recoltat al doilea test PCR , rezultatul fiind, din nou, negativ. Pe 31.03.2020, medicul în vârstă de 62 de ani și-a înaintat demisia iar pe 6 aprilie a fost ultima zi de muncă. Pe 8 aprilie s-a internat cu simptomatologie CoVID-19 la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța", a explicat managerul Spitalului Județean Constanța.


Citește și 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7127 secunde