Oferte variate pentru șomeri în străinătate

193
Oferte variate pentru șomeri în străinătate - joburieures-1492616334.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES, 776 locuri de muncă vacante persoanelor interesate să lucreze peste hotare. Și de data aceasta există cereri mari în Malta pentru șoferii de autobuz. Italienii, în schimb, au mare nevoie de infirmieri și asistenți medicali generaliști, dar și îngrijitori la domiciliu.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru posturi de șlefuitori, pilitori, sudori, electricieni auto sau mecanici auto, în Cehia sau posturi de betoniști, excavatoriști sau specialiști sisteme de canalizare și ingineri testare echipamente semiconductoare automate, în Germania.

Și irlandezii vin cu oferte tentante pentru șomerii constănțeni, ei punând la dispoziția acestora o mulțime de locuri de muncă: îngrijitori persoane, coordonatori atelier matrițe, operatori mașini de frezat etc. Printre cele mai puține joburi sunt cele valabile în Marea Britanie, Polonia, Suedia, Austria, Spania, Slovenia, Norvegia, care caută un post-doctorand în horticultură și un maestru preparare pizza.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul EURES îi poate în-druma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde