Oferte speciale pentru minivacanța de Rusalii și Ziua Copilului

219
1
Oferte speciale pentru minivacanța de Rusalii  și Ziua Copilului - ofertespeciale-1432476919.jpg

Articole de la același autor

Pentru minivacanța de Rusalii, agenții economici de pe litoral au pregătit pachete la prețuri speciale, dar și numeroase activități de petrecere a timpului liber.

Astfel, în funcție de dotările hotelului, pachetele de cazare pentru două, trei sau patru nopți includ accesul gratuit la piscină, saună, fitness, organizarea unor seri cu muzică live românească sau grecească, precum și petreceri speciale pentru copii, cu tombole și ateliere de creație.

La Mamaia, prețurile pornesc de la 50 de lei de persoană, pe noapte, la două stele, și ajung la 325 de lei de persoană, pe noapte, la cinci stele. În Eforie Nord, prețurile sunt asemănătoare, în timp ce în Venus sunt considerabil mai mici, cu doar 81 de lei de persoană, pe noapte, cu mic dejun inclus, la patru stele.

Oferte sunt și pentru minivacanță la Murighiol, în județul Tulcea, la pensiune de trei stele, unde puteți plăti 120 de lei de persoană pe noapte, cu cazare și pensiune completă. În localitatea Crișan, însă, la patru stele, puteți plăti 370 de lei de persoană, pe noapte, cu cazare și pensiune completă, dar și transfer Murighiol - Crișan, excursii pe canale și excursie în Pădurea Letea.

Iată ce evenimente au loc!

Pe litoral, în week-endul de Rusalii, vor avea loc numeroase evenimente. Între 28 și 31 mai, la Mamaia, va fi prezentat salonul de flori, plante decorative, aranjamente florale, amenajare grădini, spații verzi și echipamente pentru grădinărit - Expoflowers, iar între 29 și 31 mai, la Maritimo Shopping Center, se va desfășura Smart Driving Series.

Tot între 29 și 31 mai, se sărbătoresc Zilele orașului Ovidiu, unde vor concerta Nico feat. Cabron, 3SudEst, Voltaj și BUG Mafia.

Din 29 mai și până pe 1 iunie, inclusiv, pe strada Ștefan cel Mare din centrul municipiului Constanța, vă veți plimba prin Bazarul Multicultural, unde veți putea gusta din preparatele specifice și veți admira produse de artă și artizanat tradiționale. Iar, sâmbătă, pe 30 mai, la Palatul Copiilor din Constanța, este programat spectacolul Latin Fever Dance Cup.

La Ovidiu, pe 30 și 31 mai, va avea loc Festivalul Cântecului Popular "Elena Roizen", dar și Crosul orașului Ovidiu și Cupa orașului Ovidiu la Fotbal. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8237 secunde