Șoferiță amendată pentru că și-a parcat regulamentar mașina

485
1
Șoferiță amendată pentru că și-a parcat regulamentar mașina - jmhhc2g9mtzjyziwowrjnji3nzaxy2e5-1519457892.jpg

Articole recomandate

O șoferiță a reclamat faptul că a fost amendată pentru că și-a parcat perfect regulamentar mașina. Incidentul s-a petrecut la Lugoj.


Femeia, persoană cu handicap, a parcat autoturismul chiar în fața Primăriei Lugoj pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. La întoarcerea la mașina, ea a văzut pe geamul lateral o înștiințare conform căreia a încălcat legea și riscă o amenda de până la 435 de lei.


Lăsand la o parte greșeala gramaticală scoasă în evidență pe autocolant, femeia a fost mirată că agentul constatator nu a observat semnul distinctiv al mașinii, plasat pe luneta automobilului. Șoferița spune că va contesta sancțiunea.


Președinta Asociației Handicapaților Fizic Lugoj, Dorina Vărgatu, a reacționat față de acest incident: "Nu înțeleg ce se întâmplă în acest oraș, în această țară. Nu se leagă nimeni de mașinile care nu sunt ale persoanelor cu handicap, dar ocupă locurile rezervate, în schimb, oameni care merg dificil trebuie să fie puși în situația de a rezolva greșeala unor polițiști neatenți? Rușine!".


Sursa lugojinfo.ro


Comentează știrea

Bodi
25 februarie 2018
Performanta

Nu poza aia face diferente, legea spune ca poti parca doar daca ai card legitimatie eliberat de primaria de domiciliuchiar daca este dna. Presedinta ong/ asociatie poate nu este persoana cu dizabilitati. Sunt multe persoane care aplica tactia asta si nu au nicio dizabilitate. Rusine celor care parcheaza pe locurile destinate ph

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7485 secunde