€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Șoferiță amendată pentru că și-a parcat regulamentar mașina

Ştire online publicată Sâmbătă, 24 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
O șoferiță a reclamat faptul că a fost amendată pentru că și-a parcat perfect regulamentar mașina. Incidentul s-a petrecut la Lugoj.


Femeia, persoană cu handicap, a parcat autoturismul chiar în fața Primăriei Lugoj pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. La întoarcerea la mașina, ea a văzut pe geamul lateral o înștiințare conform căreia a încălcat legea și riscă o amenda de până la 435 de lei.


Lăsand la o parte greșeala gramaticală scoasă în evidență pe autocolant, femeia a fost mirată că agentul constatator nu a observat semnul distinctiv al mașinii, plasat pe luneta automobilului. Șoferița spune că va contesta sancțiunea.


Președinta Asociației Handicapaților Fizic Lugoj, Dorina Vărgatu, a reacționat față de acest incident: „Nu înțeleg ce se întâmplă în acest oraș, în această țară. Nu se leagă nimeni de mașinile care nu sunt ale persoanelor cu handicap, dar ocupă locurile rezervate, în schimb, oameni care merg dificil trebuie să fie puși în situația de a rezolva greșeala unor polițiști neatenți? Rușine!”.


Sursa lugojinfo.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6268 secunde