€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Șoferi, atenție! Restricții de circulație în zona de acces în Poarta 1

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Alina RADU
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de modernizare și reconfigurare a zonei de acces în Poarta 1, cu reabilitarea carosabilului pe strada Termele Romane.

Astăzi, se vor efectua lucrări de frezare, urmând ca joi și vineri să fie turnat covorul asfaltic.

Pentru ca traficul să se desfășoare în condiții de siguranță, circulația rutieră va fi oprită alternativ pe câte un sens de mers.

Autoritățile constănțene le transmit conducătorilor auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se efectuează lucrări. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8012 secunde