ȘOCANT! Și-a pierdut viața, dintr-un motiv banal

304
ȘOCANT! Și-a pierdut viața, dintr-un motiv banal - muscaturadindragoste-1485764460.jpg

Articole recomandate

Un tânăr a murit în urma unei mușcături din dragoste a prietenei sale, care a dus la formarea unui cheag de sânge, ce a provocat rapid un atac vascular cerebral.


Tânărul, pe numele său Julio Macias Gonzales, din Mexico City, și-a alarmat familia când a început să aibă convulsii în timpul cinei.


Mușcătura avusese loc, puțin mai devreme, în acea seară. Un cheag de sânge s-a format foarte repede și a ajuns la creierul tânărului, provocându-i un atac vascular. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta, din păcate.


Se crede ca mușcătura din dragoste a fost cauza formării cheagului care a ajuns la creier, declanșând accidentul vascular.


Acesta nu este singurul caz de deces din cauza unei mușcături.


Experții sunt de părere că mușcăturile pasionale sau ventuzele sunt cauzate de o persoană care mușcă o zonă a corpului altei persoane, de obicei, gâtul. 


Acest fenomen determină constricția vaselor sanguine sub piele și formarea cheagurilor de sânge care pot ajunge la nivelul creierului sau spargerea lor, cu formare de vânătăi care pot persista și până la două săptămâni. 










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8022 secunde