ȘOC ȘI GROAZĂ. BEBELUȘ MORT, după ce a fost lăsat singur în scaunul de masă

4668
ȘOC ȘI GROAZĂ. BEBELUȘ MORT, după ce a fost lăsat singur în scaunul de masă - http2bpblogspotcom2511491657767-1497779183.jpg
Un bebeluș a murit după ce a fost lăsat singur în scaunul de masă.


Edwin Vincent David Davies, de doar 15 luni, a murit după ce a alunecat din scaunul său de masă, capul rămânându-i blocat în spațiul dintre tăvița de la scaunul de masă din lemn și masa din bucătărie, de care era montat scaunul. Cauza morții a fost asfixierea.


Mama băiețelului a recunoscut că l-a lăsat doar 5 minute singur în bucătărie. Nu se știe exact cum a fost fixat cel mic în scaunul de masă, dar având în vedere că a alunecat, cel mai probabil mama nu a folosit centurile de siguranță.


Când femeia s-a întors în bucătărie, copilul era deja inconștient, cu capul blocat între tăvița de la scaun și masa din bucătărie, iar corpul, fără suport de sprijin. Medicii nu am mai putut face nimic pentru micuțul Edwin.


Pentru a evita o astfel de tragedie și alte posibile accidente, părinții trebuie să respecte întotdeauna regulile de siguranță, și anume, să nu-i lase niciodată singuri pe bebeluși în scaunul de masă, să folosească centurile de siguranță, să aleagă un scaun care să aibă protecție antialunecare, și nu în ultimul rând să aleagă un scaun stabil. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8777 secunde