Oază de verdeață la Eforie Nord. Voluntarii au plantat 5.000 de puieți

324

Articole de la același autor

Peste 250 de voluntari au participat, în week-end, la Eforie Nord, la una dintre cele mai mari acțiuni de plantare din județul Constanța. Lor li s-au alăturat reprezentanți ai autorităților locale, locuitori ai stațiunii și oameni simpli. În total, au fost plantați peste 4.800 de puieți de ulm, plop, stejar și salcâm. 


Cu activitatea de sâmbătă, s-a încheiat în forță campania Mobilizatron, organizată de Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului, filiala Constanța, în parteneriat cu Primăria Eforie, Romsilva, Forțele Navale Române, Asociația Grupurilor Locale de Tineret, Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii", Liga Navală Română, filiala Mangalia, Liga Maiștrilor Militari de Marină, filiala Mangalia. 


"Mobilizatron este un proiect lansat de Auchan România ce reprezintă demersul său de responsabilitate socială, căruia Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului, filiala Constanța, i s-a alăturat cu bucurie. Acțiunea înglobează cauze dedicate dezvoltării comunităților locale sub forma de acțiuni de ajutor umanitar sau acțiuni din sfera educației", a explicat Liana Naum, președintele Comitetului Național Român pentru Drepturile Copilului, filiala Constanța. 


Entuziasmul voluntarilor a fost răsplătit cu diplome și un dejun tradițional, cu fasole, ciolan și cozonac proaspăt. Prezent la activitate, primarul orașului Eforie, Robert Șerban, a declarat: "De astăzi (n.r. - sâmbătă, 25 noiembrie), suntem mai bogați! În Eforie Nord, pe 10.000 de metri pătrați, 5.000 de puieți de stejar, frasin, ulm, paltin și sălcioară au fost plantați cu sprijinul organizatorilor și al voluntarilor. Suntem mai bogați pentru că avem o viitoare oază de verdeață".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5242 secunde