O vară plină de evenimente, la Mangalia

1621
O vară plină de evenimente, la Mangalia - ovaraplinamangalia-1525612259.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din Mangalia și agenții economici din turism promit o vară plină de evenimente și petreceri. Deja distracția a început pentru liceenii de clasa a XII-a care participă în această perioadă la Balul Absolventului. 


De 1 Iunie, toți copiii sunt invitați pe platoul din fața Casei de Cultură și în parcuri pentru a asista la spectacol cu artiști consacrați, la spectacole de magie și baloane din săpun, pentru a râde alături de clovni și personaje fantastice, dar și pentru a primi cadouri și premii. 


Tot în luna iunie, pe 23, va avea loc Festivalul interetnic din municipiul Mangalia, ce va cuprinde un spectacol deosebit, cu ansambluri folclorice, soliști vocali și tarafuri, expoziție gastronomică cu mâncăruri și băuturi tradiționale ale etniilor, expoziție de artă, expoziție de carte, expoziție fotografică etc. 


Pe parcursul lunilor iunie și iulie, se va desfășura și Liga Națională de Baby-baschet și Mini-baschet, unde tinerii participanți vor primi diplome, medalii și premii speciale, tricouri, șepci, materiale de promovare. Apoi, petrecerea se mută pe plajă, la Black Sea Arena, unde, pe 26, 27 și 28 iulie, vor avea loc concertele Europa FM live. 


Urmează Ziua Marinei - Ziua Mangaliei, pe 15 august, cu o nouă serie de spectacole, concursuri și, pe 28 august, festivitatea de aniversare a 10 ani de la reabilitarea Moscheii "Esmahan Sultan". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5108 secunde