O tornadă puternică a smuls acoperișurile a sute de case, în Australia

173
O tornadă puternică a smuls acoperișurile a sute de case, în Australia - 61709065-1633000059.jpg

Articole de la același autor

O tornadă a lovit sud-estul rural australian joi, smulgând acoperişurile caselor, scoţând copaci din rădăcini şi avariind liniile electrice, au anunţat joi autorităţile, potrivit Reuters, citată de Agerpres. Echipaje de poliţie şi ambulanţă au fost chemate la Meadow Flat, o localitate cu 300 de locuitori din apropierea centrului regional Bathurst, în urma relatărilor despre o tornadă care a distrus o casă imediat după prânz, au declarat serviciile de urgenţă.

Un bărbat a fost transportat la spital cu tăieturi la braţ. Circa 20 minute mai târziu, echipajele s-au deplasat la Clear Creek, un cătun cu circa 100 de locuitori, situat la circa 30 kilometri distanţă, unde un bărbat şi o femeie au fost trataţi pentru răni minore, a precizat serviciul de ambulanţă din New South Wales.

"Au fost raportate case deteriorate, linii electrice afectate şi copaci smulşi din rădăcini", a declarat pentru presă Agata Imielska de la Biroul de Meteorologie din New South Wales. Tornada este parte a unui sistem meteo care traversează cel mai populat stat din Australia provocând furtuni însoţite de tunete, a precizat Imielska.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5309 secunde