Campania "Aniversări cu bucurie"

O rază de soare pentru copiii necăjiți, de la constănțeni cu suflet mare

174
O rază de soare pentru copiii necăjiți, de la constănțeni cu suflet mare - fondcopii-1563109148.jpg

Articole de la același autor

Viața unui copil dintr-un centru de plasament nu este deloc ușoară. Oricât de puternici ar fi, ei duc lipsa unui părinte care să-i iubească, să-i sprijine la nevoie și care să le spună o vorbă bună.

Chiar dacă știu când sunt născuți și și-ar dori din tot sufletul să aibă și ei o aniversare așa cum au alți copii normali, cu torturi, balonașe, sucuri și multe surprize, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Totuși, în cazul în care doriți să îi aduceți zâmbetul pe buze unui micuț care nu a cunoscut ce înseamnă bucuria unui cămin adevărat, îi puteți oferi o aniversare extraordinară. Cum? Oferiți-i un super-cadou pentru o super-aniversare unui copil care trăiește fără familie alături!

Programul "Copii cu Viitor", cel mai amplu program dedicat copiilor vulnerabili din județul Constanța, desfășoară, până la data 25 iulie, proiectul "Aniversări cu bucurie".

Potrivit organizatorilor, scopul acestuia este ca zilele de naștere ale copilașilor fără familii să fie marcate cât mai frumos posibil. Așa că, dragi constănțeni, în luna iulie este nevoie de cadouri pentru aniversații din luna august.

"Fiecare copil are nevoie să se simtă cu totul special atunci când își aniversează ziua de naștere și acest lucru este valabil inclusiv pentru copiii protejați în centre rezidențiale. De ziua lor, acești copii vor primi, cu ajutorul comunității, cadouri și alte surprize specifice unei aniversări", au precizat inițiatorii acțiunii.

Campania "Aniversări cu bucurie" este lansată în cadrul programului "Copii cu Viitor", derulat de Asociația "Club de Bine" și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Campania va fi, însă, dezvoltată de Asociația "United Hands Romania". Aceasta se va ocupa de colectarea cadourilor de la donatori și va face în așa fel încât darurile să ajungă în timp util la copii.

Cum puteți deveni donator? Orice persoană poate alege un copil căruia să îi pregătească un cadou. Aceasta va cunoaște genul (fată/băiat) și vârsta celui mic. Cadoul trebuie să ajungă la sediul Asociației "United Hands Romania", din strada Amzacea nr. 21, cel târziu până la data de 25 iulie.

Cadoul nu trebuie să conțină alimente perisabile și trebuie să nu fie sigilat, pentru a avea siguranța unui conținut adecvat (să fie într-o pungă de cadou).

"Vă rugăm ca acesta să nu conțină haine purtate, ci produse noi. Nu uitați: în programul «Copii cu Viitor» vă puteți implica și cu donații de bani (pentru excursii, tabere, diferite activități) și voluntariat. Pentru aceste aspecte, contactați direct Asociația «Copii cu Viitor»", au explicat organizatorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8588 secunde