O plajă din Eforie Sud pe cale de dispariție, refăcută și introdusă în circuitul turistic

5748
1
Din ce în ce mai mulți turiști, dar mai ales constănțeni evită plajele aglomerate din Mamaia, cu șezlonguri lipite unul de celălalt, umbrele de la un capăt la altul și foarte multă gălăgie. Însă nici nu sunt mari fani de plaje sălbatice. Așa că au început să se ducă spre zone mai puțin frecventate de turiști, unde își pot găsi liniștea și relaxarea, lângă un pahar de limonadă rece.





O astfel de oază a apărut ca peste noapte în Eforie Sud, pe o plajă care nu a fost niciodată amenajată și care, în urmă cu câțiva ani, era amenințată de dispariție, din cauza eroziunii malurilor, în dreptul hotelului Cosmos.



Taluzurile au fost stabilizate de către Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, însă petecul de nisip a rămas nefolosit. Doi frați din Eforie și-au pus însă în cap să pună în valoare plaja și, după ce au obținut toate avizele și autorizațiile, au amenajat-o și i-au pus și un beach-bar. Și pentru că zona nu are drum de acces, aceștia au făcut și scări, au tăiat buruienile și au curățat spațiul verde.





Cei care sunt mai comozi pot coborî cu mașina direct pe plajă, pe la Capul Turcului. 


Dacă doriți să stați pe prosop, direct pe nisip, nu vă gonește nimeni, iar dacă doriți să închiriați un șezlong, veți plăti 15 lei pe zi.















Comentează știrea

Dobrogean
18 iunie 2017
Plaja

BRAVO......sa urmeze exemplul si altii.

Pagina a fost generata in 0.6379 secunde