X
X
Mai multe ştiri online:

O parte din localitatea Eforie Sud, fără curent electric

Ştire online publicată Miercuri, 15 Iulie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. În orașul Eforie Sud, între orele 9.00 și 12.00, sunt afectați consumatorii de pe străzile Faleză, Dezrobirii, Ștefan cel Mare, Doctor Cantacuzino, Negru Vodă și agenții economici din zonă.

De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi în localitatea Ciobanu, pe străzile Primăverii, Eroilor, Alexandru Ioan Cuza, Traian, Lalelelor și Avram Iancu, precum și în localitatea Dulcești, pe străzile Emil Botta, Mihail Sadoveanu, Luca Demetrius, Ștefan Lucian, Ion Băieșu. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3352 secunde