O nouă tranșă de bilete de tratament pentru pensionari

343
O nouă tranșă de bilete de tratament pentru pensionari - bilete1-1506097921.jpg

Articole de la același autor

Pentru că vremea nu s-a răcit foarte tare, pensionarii constănțeni sunt încă dornici să plece în stațiunile balneoclimaterice. Cea de-a doua serie de bilete de odihnă și tratament este valabilă începând cu săptămâna viitoare. Ei au ales ca destinație atât stațiuni montane, cât și stațiuni de pe litoral, dar majoritatea au optat pentru Vatra Dornei, Herculane, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Slănic Moldova, dar și Techirghiol, Băile Felix, Olănești. 


Purtătorul de cuvânt al CJP Constanța, Kristina Mutiș, a declarat că, de la începutul anului și până în prezent, au fost înregistrate aproximativ 8.000 de cereri din partea vârstnicilor. 


Ca și până acum, și anul acesta, biletele au fost acordate pe aceleași criterii, adică în baza unui punctaj, în care s-a luat în calcul dacă solicitanții au mai beneficiat sau nu de bilete în ultimii doi ani. Așadar, cei care nu au primit bilete de tratament în 2015 și 2016 au primit zece puncte. 


Referitor la contribuția suportată de către beneficiarii biletelor, aceasta este în procent de 50% din valoarea totală a pensiei. Desigur, există și gratuități, de acestea beneficiind veteranii de război sau cei care primesc pensii de invaliditate și persoanele cu handicap. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.7673 secunde