O nouă serie de bilete de tratament la stațiune, la preț redus

464
O nouă serie de bilete de tratament la stațiune, la preț redus - onouaserie-1474208711.jpg

Articole de la același autor

Marți este ultima zi când pensionarii își mai pot ridica biletele de tratament care le-au fost repartizate în cea de-a 15-a serie din anul 2016. Data de prezentare în stațiune este 26 septembrie, iar ridicarea biletelor se face numai de către titularii acestora, cu actul de identitate în original, la parter, la Ghișeul nr. 1, până marți, 20 septembrie, la ora 13.30. În cazuri excepționale, ridicarea biletelor de tratament se face de o altă persoană, cu procură notarială. 


În cea de-a 15-a serie, au fost repartizate 398 de bilete de tratament, în stațiuni pre-cum Băile Tușnad, Covasna, Sinaia, Băile Herculane, Băile Felix, Govora, Slănic Prahova, Slănic Moldova, Sângeorz Băi, Căciulata, Techirghiol și Eforie Nord. 


Persoanele care doresc să beneficieze de bilete de tratament balneo la preț redus, în funcție de pensia pe care o au, își pot depune dosarele la Casa Județeană de Pensii sau le pot trimite prin e-mail, fax ori prin poștă. Atenție, nu este nevoie să vă în ghesuiți la ghișeu, ordinea depunerii cererilor nu mai are importanță în repartizarea biletelor, aceasta făcându-se pe baza unui punctaj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5932 secunde