O nouă parcare, amenajată în cartierul Faleză Nord

307
O nouă parcare, amenajată în cartierul Faleză Nord - onouaparcare-1628508944.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale continuă modernizarea tramei stradale în zonele rezidențiale din municipiul Constanţa.

Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind, săptămâna aceasta, pe străzile din cartierul Dacia. Conform graficului de lucru, Confort Urban va asfalta în această săptămână carosabilul pe străzile Aleea Iasomiei, Aleea Cameliei și Aleea Magnoliei. De asemenea, pe terenul delimitat de aleile Cameliei și Magnoliei se vor asfalta noile parcări construite și aleile de acces spre scările blocurilor.

Pe strada I.G. Duca, se vor executa lucrări de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de străzile Țepeș Vodă și Gheorghe Murea, iar în cartierele Palazu Mare și Baba Novac continuă programul de investiții în infrastructura rutieră, unde se asfaltează de la zero patru străzi: strada Putna și Aleea Morilor în cartierul Baba Novac și străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady, în cartierul Palazu Mare.

Se lucrează și la trotuare. Pe bulevardul Mamaia continuă modernizarea tronsonului delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Renașterii. Se montează borduri noi și pavele moderne pe suprafața decopertată.

O nouă parcare va fi construită pe aleea Oleg Danovski, în zona blocului BM1, iar în această etapă echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru consolidarea terenului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.737 secunde