€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

O nouă întâlnire marca Elite Business Club, la Constanța

Ştire online publicată Vineri, 29 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Antreprenorii constănțeni sunt invitați, astăzi, la o nouă ediție a Elite Business Club Constanța. Întâlnirea, care se anunță una cu networking de calitate, speakeri de excepție și femei antreprenor de elită, va avea loc de la ora 17.30, la Sky View Bar Hotel Parc.

Elite Business Club reprezintă un eveniment marca Elite Business Women, care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. În cadrul evenimentelor Elite Business Club, antreprenorii își pot promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.

Evenimentul va avea două părți: cea dedicată speaker-ilor invitați și partea de networking accelerat. În cadrul primei parți, invitații își vor împărți din experiența lor de business și vor răspunde la întrebările publicului. Prezenți în calitate de speakeri vor fi Corneliu Bodea, CEO Adrem Invest, și Simona Bostan, antreprenor, autor, speaker, coach și owner Phyto Sapiens. A doua parte a evenimentului constă în speed networking - pitch-ul afacerii într-un minut plus discuțiile de final dintre participanți și schimbul cărților de vizită.

Evenimentul Elite Business Club Constanța este organizat de către Cristiana Dima, brand ambassador Elite Business Women Constanța, alături de Ionela Sasu, Nicoleta Platon, Olimpia Șapera și Teodora Calipetre.

Până la finalul lunii februarie 2020, reprezentantele Elite Business Women Constanța își propun să crească comunitatea de femei antreprenor și manager din județul Constanța, fiind implicate activ în educarea, dezvoltarea și susținerea femeilor de afaceri. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9166 secunde