O nouă echipă de conducere la Federația Tinerilor din Constanța

236
O nouă echipă de conducere la Federația Tinerilor din Constanța - alegcopy-1597341939.jpg

Articole de la același autor

Federația Tinerilor din Constanța (FTC) și-a reînnoit echipa. Miercuri, 12 august, a avut loc ședința Adunării Generale a Federației Tinerilor din Constanța, în cadrul căreia a fost aleasă noua componență a Consiliului Director, organul de conducere a organizației.

Cei trei tineri constănțeni nou-aleși să își reprezinte colegii în mandatul 2020 - 2021 sunt Roxana Ioana Șerban - președinte, Corina Iancu - vicepreședinte și Alexandru Florin Cartoafă - vicepreședinte. Cei trei sunt studenți în anul întâi la Facultatea de Drept a Universității București.

Roxana a absolvit Liceul Teoretic "Traian", fiind, pe parcursul anilor de liceu, un voluntar activ în diferite organizații. În ceea ce privește reprezentarea, Roxana a fost vicepreședinte al Asociației Elevilor din Constanța și reprezentant al elevilor din Liceul Teoretic "Traian", dând dovadă de perseverență și curaj în lupta ei pentru respectarea drepturilor elevilor și asigurarea accesului tuturor la o educație de calitate și gratuită.

Corina este absolventă a Colegiului Național "Mihai Eminescu", fiind implicată încă de la vârsta de 15 ani în sectorul de tineret, iar Alexandru a terminat Liceul Teoretic "Ovidius", fiind reprezentantul colegilor săi, dar și asumându-și rolul de membru în Consiliul Director al Asociației Elevilor din Constanța.

"Activând pe parcursul anilor de liceu în zona de tineret și fiind mereu interesată să mă implic cât se poate de mult în societate, am putut observa faptul că, în județul Constanța, acest sector este subdezvoltat. Tot mai mulți tineri aleg să ia calea marilor orașe, după terminarea studiilor, și, astfel, se pierde potențialul de dezvoltare. Cauzele sunt vaste, dar vizează, în primul rând, dezinteresul manifestat de către decidenți, dar și modul în care aceștia aleg să pună mai presus dorința de îmbogățire, interesele baronilor locali mai presus de interesele tinerilor.

Ne asumăm un mandat în care bunăstarea tinerilor pe care îi reprezentăm să primeze, indiferent de obstacolele pe care le vom întâlni în calea noastră!", a declarat Roxana Șerban, președintele FTC. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.477 secunde