€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

O masă caldă pentru sărmanii din Constanța

Ştire online publicată Luni, 02 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Peste 80 de copii și bătrâni sărmani din Constanța primesc, sâmbătă de sâmbătă, o masă caldă la prânz. Sunt oameni simpli, pentru care chiar și o farfurie de mâncare reprezintă un chin zilnic.

O echipă de voluntari din Constanța gătește, în fiecare week-end pentru acești oameni, în spațiul găzduit de Biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din municipiu. Inițiativa face parte din campania „O masă caldă”, care a pornit în toamna anului 2017 cu 45 de porții și a ajuns, în prezent, la peste 80 de porții.

Sâmbătă, 30 iunie, beneficiarii au avut în meniu paste, pregătite cu mult suflet și cu bucurie de mâna de voluntari din proiect.

„În cantina de la Constanța s-au depănat amintiri, s-a râs și s-au gătit peste 80 de porții fierbinți de paste a la Bolognese, numai bune pe o vreme ploioasă”, au dezvăluit „bucătarii” de ocazie.

Dacă doriți să vă alăturați inițiativei și să ajutați în campanie, nu trebuie să aveți cunoștințe de specialitate în ale gătitului, ci doar să trimiteți un email la adresa omasacaldaconstanta@gmail.com și să vă înscrieți în program. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7451 secunde