O gravidă a murit după ce a fost plimbată între patru spitale

175
O gravidă a murit după ce a fost plimbată între patru spitale - holspital97077500-1515591589.jpg

Articole recomandate

O femeie din Roman în vârstă de 27 de ani, însărcinată în 21 de săptămâni, a murit la Spitalul de Boli Infecțioase ''Sfânta Paraschiva'' din Iași, după ce a fost plimbată printre spitale.

Mihnea Hurmuzache, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase ''Sfânta Paraschiva'' din Iași, a declarat, miercuri, presei că femeia a fost pe 5 ianuarie la Spitalul Municipal din Roman pentru că nu se simțea prea bine. După consultație, femeia a fost trimisă acasă cu recomandarea de a urma un tratament simptomatic.

"Starea s-a deteriorat în cursul zilei de 8 ianuarie, luni. Ieri (marți - n.red.) medicii au crezut că e nevoie de un transfer la un spital din Iași din cauza sarcinii. Tânăra a fost trimisă la 16,30. Înainte cei de la Roman au decis să o intubeze deoarece avea o insuficiență respiratorie. Pacienta a fost dusă la Maternitatea 'Elena Doamna' (din Iași - n. red.). Deoarece de la vârsta de un an și jumătate suferea de distrofie musculară, a fost direcționată la Spitalul de Neurochirurgie pentru efectuarea unor investigații medicale imagistice. Nu erau modificări mari. Pentru că aveau o suspiciune de diagnostic de meningoencefalită au trimis-o la Spitalul de Boli Infecțioase. Când a ajuns la noi, femeia era deja în stop cardio-respirator. Timp de o oră s-a încercat resuscitarea. La 21,30 a fost consemnat decesul", a declarat jurnaliștilor medicul Mihnea Hurmuzache.

Trupul femeii a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Social : Reduceri la biletele de tren
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Social : Noi reguli pentru transplantul uman
Pagina a fost generata in 0.9185 secunde