O colecție de Lego în valoare de 7.000 de dolari, furată

160
O colecție de Lego în valoare de 7.000 de dolari, furată - lego-1504366054.jpg

Articole recomandate

O familie din Michgan a rămas fără colecția de lego în valoare de 7.000 de dolari după ce un hoț le-a intat în casă în timp ce dormeau. Persoana care a dat spargerea nu a furat nimic în afră de colegția de Lego pe care Brian Richards o adunase încă de când avea 5 ani, scrie Fox 17.

Păgubitul susține că hoțul a furat mai mult decât o colecție impresionantă de piese de Lego, i-a furat amintirile adunate de-a lungul vieții sale. Lego-ul umplea o cameră întreagă, iar bărbatul spune că i-a luat zeci de ani să-l construiască.


Brian Richards estimează valoarea colecției sale la aproximativ 7.000 de dolari, dar spune că nu este vorba despre bani. "Lego-ul în sine nu este special, dar amintirile care vin odată cu el sunt", a spus bărbatul.

Americanul spune că întraga colecție este acoperită de păolița sa de asigurare că întrucât hoțul nu a furat și instrucțiunile de asamblare va putea să recupereze toate piesele. Totuși, el face apel al pasionații de lego să-l anunțe în cazul în care găsesc colecția sa la casele de amanet sau pe site-urile pe care ar putea fi vândută.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Septembrie 2017
Stire din Social : Cutremur în România, azi
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017
Stire din Social : Plătiți-vă taxele!  SPIT amenință cu amenzi
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017
Stire din Social : Problematica durerii, abordată la Constanța
Pagina a fost generata in 0.8642 secunde