Mai multe ştiri online:

"Nunta ta" de vis devine realitate la City Park Mall

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
  • Târgul de nunți revine și în 2019, cu cea de-a treia ediție
  • Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 17 februarie, între orele 10:00 – 22:00

 

Constanța, 12 februarie – Sezonul nunților este din ce în ce mai aproape, iar pregătirile pot deveni copleșitoare pentru viitorii miri. Astfel că City Park Mall, împreună cu AddCityEvents, aduc o bogată paletă de soluții, precum și un plus de calitate, pentru acest moment unic din viața îndrăgostiților. Astfel, între 15 – 17 februarie, la nivelul -1 al centrului comercial, expozanții vor prezenta oferte atractive în materie de rochii de mireasă, muzică, servicii de filmare-fotografiere și locații pentru marea petrecere. 

Târgul găzduiește atât agenții full-service, cât și companii sau persoane specializate în servicii foto-video, momente artistice și designeri locali. „Nunta ta” este locul unde viitorii miri își vor putea pregăti ziua magică până la cel mai mic detaliu. Consilierii expozanților îi vor ajuta pe miri să-și înceapă drumul în doi cu sfaturi pentru alegerea restaurantului, a serviciilor de catering pentru invitați, dar și cu sugestii de muzică bună, atat de importantă la un astfel de eveniment.

Pe lângă acestea, cuplurile care urmează să își unească destinele vor putea descoperi nenumărate opțiuni în materie de costume și rochii de mireasă și vor beneficia de ședințe foto demonstrative.

Mai multe informații pot fi aflate pe site-ul City Park Mall, precum și pe pagina de Facebook.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8785 secunde