Numărul îmbolnăvirilor de Covid-19, în creștere, la Constanța

329
Numărul îmbolnăvirilor de Covid-19, în creștere, la Constanța - numarulimbolnavirilor-1588512383.jpg

Articole de la același autor

Cinci noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, la Constanța. Bilanțul se ridică astfel la 243 de persoane confirmate, până în prezent, în județul nostru. Numărul îmbolnăvirilor este în creștere, după ce, în ultimele zile se înregistrase o stagnare, iar de vineri până sâmbătă, 1 - 2 mai, au fost raportate doar trei noi cazuri.

De asemenea, în centrele de carantinare se află, în acest moment, 306 persoane, care ocupă 13% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 451 de persoane în izolare la domiciliu.

În total, 13.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate până astăzi, pe teritoriul țării noastre. Dintre acestea, 431 au fost raportate în ultimele 24 de ore.

Dintre persoanele testate pozitiv, 4.869 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 780 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași și Maramureș, au decedat.

De asemenea, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați, în acest moment, 255 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 195.508 de teste.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2582 secunde