Numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus stagnează, la Constanța

419
Numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus stagnează, la Constanța - numarulimbolnavirilorcovidconsta-1587748876.jpg

Articole de la același autor

Numărul persoanelor confirmate cu noul coronavirus în județul Constanța a stagnat, în ultimele 24 de ore. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în cursul zilei de vineri, erau înregistrate 222 de cazuri, la fel ca și joi, 23 aprilie.

La nivel național, însă, au fost raportate 321 de cazuri noi de joi până vineri, astfel încât numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 10.417. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.817 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 552 persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 241 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.251 de persoane. Alte 27.410 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 121.602 de teste. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5152 secunde