"NU MAI ȚINEȚI AȘA BEBELUȘII!" Avertismentul unei mame, după un accident înfiorător

1247
Port-bebe-urile sunt soluția salvatoare pentru mămicile ocupate. Sunt ușoare, confortabile, îți permit să îți ții în permanență bebelușul la piept în timp ce îți faci treburile și poate cel mai important, îți oferă acel timp prețios pentru tine și bebe.  


O mămică 'pățită', Molly, trage un semnal de alarmă pentru părinții din întreagă lume, despre pericolul la care este supus copilul dacă este ținut în port-bebe în bucătărie, asta după ce s-a produs un accident care ar fi putut să o rănească foarte grav pe fiica sa în vârstă de 4 săptămâni, conform unica.ro.

Într-o postare pe Facebook, Molly povestește că pregătea masa într-o seară, când aragazul său a explodat din senin, cauzându-i arsuri grave pe piept, gât și față. Mămica a fost de urgență la spital cu răni deschise și arsuri grave. Fiica sa nu a fost rănită, însă Molly spune că a fost doar norocul la mijloc.

În postarea pe care a făcut-o, femeie povestește că în mod normal își poartă fiica în port-bebe în timp ce gătește, însă în acea seară, fiica sa a adormit în leagăn, ceea ce nu se întâmplă de obicei, scrie realitatea.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9145 secunde