Nu mai aruncați gunoaiele pe unde aveți chef! Riscați amenzi usturătoare

301
Nu mai aruncați gunoaiele pe unde aveți chef! Riscați amenzi usturătoare - gunoaie1-1641305501.jpg

Articole de la același autor

Din păcate, abandonarea și depozitarea deșeurilor pe domeniul public este, încă, o practică întâlnită destul de des de către polițiștii locali. Practic, unii cetățeni preferă să ignore cu bună știință prevederile legale în privința gestionării deșeurilor și le aruncă pe unde apucă. Potrivit Primăriei Constanța, săptămâna trecută, polițiștii locali au aplicat 46 de sancțiuni persoanelor fizice și juridice, în valoare totală de 33.000 lei.

45 dintre acestea au fost aplicate persoanelor fizice și juridice pentru- scoaterea gunoiului menajer, în ziua de gunoi, dar în alte tipuri de recipienți (saci, cutii, bidoane etc). O altă sancțiune a fost aplicată pentru regimul deșeurilor, în valoare totală de 10.000 lei.

Pentru a evita sancțiunile, constănțenii sunt rugați să nu mai arunce gunoiul pe stradă, să nu mai depoziteze sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor. În plus, cei care locuiesc la case trebuie să scoată gunoiul doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate și în recipienți speciali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3792 secunde