Nu lăsa pe mâine semineul pe care îl poți cumpăra azi!!

230
Nu lăsa pe mâine semineul pe care îl poți cumpăra azi!! - seminee-1519642427.jpg

Articole recomandate

Se pare ca iarna nu vrea să ne părăsească prea curând. Așa că dacă ai avut intenția iarna aceasta să îți achiziționezi un șemineu, dar totuși ai amânat momentul, cred că a avenit timpul să nu mai "lași pe mâine ce poți să faci azi"! Să ai un șemineu în casă te ajută să creezi o ambianță foarte plăcută și să adaugi în casa ta căldură atât la propriu, cât și la figurat. Ce trebuie să iei în calcul înainte să te apuci de construcție, este utilitatea pe care vrei să o dai șemineului.


Eficiența sau/și design? Dacă pornim de la această întrebare, există două variante de răspuns pentru construcția șemineului:


  • șemineul care încălzește toată casa
  • șemineul cu rol de piesă de design, care încălzește local (camera în care este amplasat)


  • Un alt aspect esențial în planificarea construirii este coșul de fum, necesar în ambele situații. De ce? Pentru că un semineu cu un cos de fum neprofesional nu funcționează, chiar dacă focarul este de ultima tehnologie.


    Șemineul construit pentru randament trebuie gândit înainte de achiziționarea materialelor. Focarul - reprezintă piesa importantă pentru început - trebuie ales în funcție de suprafața de încălzit. Acesta se așează pe un suport reglat la 30-40 de cm de la sol, se racordează la coșul de fum cu tuburi de oțel refractar de 2 mm grosime și se îmbracă în plăci de silicat de calciu. În acest fel se formează hota șemineului. Plăcile denumite și plăci de calsil, au o rezistență peste medie la căldură și rezisță până la temperaturi de 1000 de grade. Din hota șemineului se trag tuburi izolate pentru distribuirea căldurii în camerele pe care dorim să le încălzim. Dacă distanța este mai mare de 3 m atunci este utilizat un ventilator care trage aerul cald din șemineu și îl împinge pe tuburi, în capătul cărora avem grilele de aerisire pe care le putem închide când nu dorim să încălzim o cameră.




    La finalizarea deciziilor luate pentru partea tehnică, se va stabili și designul șemineului. Acesta va fi ales în funcție de preferința clientului și va avea orice aspect dorește. Poate fi placat cu marmură sau piatră lipite cu un adeziv flexibil special, rezistent temperaturilor ridicate. Tot ce înseamnă design și estetică ține de gusturile fiecăruia în parte și de alegerea stilului cel mai potrivit pentru locuința sa.




    Ai văzut un șemineu cu design special, unic sau îți dorești tipul semineului clasic în locuința ta? Contactează echipa de specialiștii de la Alego, parte a grupulul PEFOC.ro, dacă vrei să ai parte de consiliere gratuită! Veți stabili împreună fiecare detaliu în alegerea șemineului perfect pentru tine, totul gratuit! La fel de gratuit este și transportul șemineului pe care îl vei alege, de care te asiguram încă de pe acum că va ajunge în siguranță până la tine acasă, alături de toate sfaturile și experiența echipei Alego.


    Pe www.alego.ro te așteaptă o gamă variată de produse, de la șeminee pe lemne, diverse focare, modele de șemineu decorativ, bioseminee, șeminee pe gaz, sobe pe lemne, modele de sticlă șemineu, termoseminee, cos de fum profesional, și toate accesorile necesare. Ai transport gratuit, garanție și calitate conform normelor europene! Cu ALEGO faci alegeri înțelepte!! 


    Comentează știrea

    Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

    Articole din aceeași secțiune

    Pagina a fost generata in 0.7189 secunde