Nu ai luat Bacul? Ce job-uri de mii de euro te așteaptă în Danemarca sau Insulele Azore

576
2
Nu ai luat Bacul? Ce job-uri de mii de euro te așteaptă în Danemarca sau Insulele Azore - locuridemunca-1436808049.jpg

Articole de la același autor

Tot mai mulți tineri care trec de 18 ani și nu își doresc să urmeze și o formă de studii superioare pot alege să acceseze programele de recrutare din rețeaua Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța. 


Tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani care își doresc un loc de muncă în străinătate pot accesa rețeaua de joburi Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Con-stanța. Ei pot opta pentru locuri de muncă în țări precum Danemarca, Finlanda, Slovenia, Irlanda, Portugalia sau Insulele Azore, prin intermediul programului "Your First Eures" - "Primul tău loc de muncă Eures".


"Obiectivul principal al proiectului este de a sprijini mobilitatea tinerilor cu vârste între 18 - 35 de ani în țările UE, de a asigura suport pentru găsirea unui loc de muncă prin consiliere, mediere și servicii de recrutare, folosind capacitatea rețelei serviciilor publice și a rețelei Eures. Rezultatul concret este plasarea a minim 1200 de tineri la nivel european, prin acordarea unui număr corespunzător de subvenții de mobilitate. Astfel, locurile de muncă vacante din toate statele UE, precum și din Norvegia și Islanda, pe care pot aplica cetățenii români și europeni, sunt afișate pe portalul Eures", a precizat Elena Pană, consilier Eures în cadrul AJOFM Constanța. 


Joburi disponibile și în Germania
Tot prin intermediul rețelei Eures sunt disponibile și 50 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier - gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecția la București, în luna octombrie a acestui an. 


Angajatorii germani reprezentați de serviciile de plasare internațională din cadrul centralei de mediere a străinilor oferă locuri de muncă pentru următoarele poziții: 15 posturi de bucătar și bucătar șef, 15 posturi de ospătar, 5 posturi de barman și 15 posturi pentru personalul din industria gastronomiei de sistem.


Pentru fiecare dintre posturile de barman, ospătar și personal în gastronomie sunt necesare calificarea în domeniu, experiența, calificarea profesională încheiată și cunoștințe bune de limba germană. Pentru celelalte posturi amintite angajatorii solicită experiență, diplome în domeniu, dar și cunoștințe avansate de limba germană. 


"Angajarea se face pe o perioadă de cel puțin 6 luni, înce-pând cu luna octombrie a acestui an, cu posibilitatea de prelungire a contractului de muncă pe o perioadă nedeterminată. Salariul oferit este între 1.500 și 2.200 euro brut pe lună, pentru posturile de barman și ospătar, între 1.700 - 2.400 euro pe lună pentru bucătar și bucătar șef și de 1.450 euro pe lună pentru personalul din domeniul gastronomiei. Cazarea poate fi asigurată de către anga-jator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe", mai spune consilierul Eures. 


Persoanele interesate din județul Constanța care corespund criteriilor de selecție se pot adresa consilierului Eures din cadrul AJOFM Constanța pentru a primi invitația de participare la selecția locurilor de muncă. Aceștia au nevoie de cerere tip care se comple-tează la sediul agenției și de copie după actul de identitate sau pașaport cu valabilitate de minim 6 luni. 


Comentează știrea

nae
14 iulie 2015
Balarii

Chiar sa stii daca ai peste 18 ani si nu stii nici o limba,meserie o sa pleci iute,poate pe barba ta dar fara contract.Noroc ca tinerii chiar in euphoria virstei prin informatiile primite de la prietenii care lucreaza deja afara cern astfel de balarii scrise in presa prin dorinta de senzational.Daca ar fi asa de usor de lucrat afara ar pleca si cei mai multi din cei cu facultate nu numai cei fara BAC.

patricia
15 septembrie 2015
oferta de lucru

Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9482 secunde