€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Nu ai fost acasă să încasezi pensia? Cât timp se reține la Poștă

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
În cazul în care titularul lipsește din localitate, pensionarii avizați (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) își pot primi drepturile bănești și documentul de plată de la ghișeele poștale, în termen de două zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

În caz contrar, pensiile se întorc la Casa Județeană de Pensii pentru reordonanțare la plată. Precizăm că, în funcție de opțiunea pensionarului, drepturile de pensie se achită prin mandat poștal, la domiciliul beneficiarului drepturilor de pensie sau al mandatarului, ori în cont curent sau cont de card la una din băncile cu care Casa de Pensii Publice a încheiat convenții pentru plata drepturilor de pensie. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3147 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8444 secunde