Noutăți pentru șoferi. Valabilitatea prelungită pentru permisul auto și alte acte

312
Noutăți pentru șoferi. Valabilitatea prelungită pentru permisul auto și alte acte - permiseinmatricularisursadrivesc-1589732038.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii cărora le-au expirat documentele eliberate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, precum permisele de conducere sau autorizațiile de circulație provizorie, sunt înștiințați că valabilitatea acestora a fost prelungită pentru o perioadă de timp și după încetarea stării de urgență.

Potrivit reprezentanților DRPCIV, valabilitatea permiselor auto a fost prelungită cu 90 de zile de la data încetării stării de urgență, iar valabilitatea autorizațiilor de circulație provizorie a fost prelungită cu 45 de zile de la data încetării stării de urgență.

"Totodată, se menține și valabilitatea documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare/transcriere, examinare sau preschimbare a permisului de conducere obținute de către solicitanți de la alte entități, documente care au expirat în interiorul stării de urgență, pentru o perioadă de 90 de zile de la data încetării acesteia", au transmis reprezentanții instituției.

Măsurile au fost dispuse pentru a nu aglomera activitatea serviciilor de permise și înmatriculări, în primele săptămâni după ridicarea stării de urgență. De altfel, un aspect asupra căruia au atras atenția reprezentanții DRPCIV este faptul că cei interesați să obțină documente de la serviciile județene vor fi primiți în sedii numai în urma unei programări online.

"Activitățile se vor soluționa doar în baza programărilor online, accesibile pe site-ul instituției, iar accesul în incinta sediilor se va face controlat, în grupuri formate din 5 - 10 persoane, prin grija personalului propriu al serviciilor publice comunitare, în funcție de particularitățile spațiului de lucru cu publicul", au mai arătat reprezentanții DRPCIV. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4977 secunde