Nouă pacienţi evacuaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase, după incendiu, în stare gravă, la Spitalul Judeţean

356
Nouă pacienţi evacuaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase, după incendiu, în stare gravă, la Spitalul Judeţean - nouapacienti-1633349023.jpg

Articole de la același autor

Şase pacienţi, din cei 36 transferaţi la Spitalul Judeţean Constanţa în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase, au fost externaţi. Din păcate, alţi nouă sunt în stare gravă, la Secţia de Terapie Intensivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa, Crina Kibedi, „în prezent, în unitatea medicală sunt internaţi 30 de pacienţi, transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase. Nouă se află la Terapie Intensivă, unde, initial erau 14, dar pentru ca evoluatia a fost favorabilă, au fost mutaţi în alte zone special amenajate pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2. Alţi 11 sunt în sectii extensii COVID, 10 sunt în secţia exterioară de la Agigea. Este o perioadă dificilă pentru întreg personalul medical, toată lumea este mobilizată şi se depun toate eforturile pentru a le asigura cele mai bune îngrijiri medicale”, explică reprezentantul SCJU.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7538 secunde