Noile colecții de toamnă au ajuns la City Park Mall

230
Noile colecții de toamnă au ajuns la City Park Mall - noilecolectiicity-1443807302.jpg

Articole de la același autor

City Park Mall, locul în care constănțenii se întâlnesc cu noile tendințe din modă, anunță lansarea celor mai noi colecții în magazinele din mall. Cu această ocazie, va fi lansat și un concurs prin care clienții City Park Mall care vor purta ținute originale și la modă vor fi premiați pe loc.


"Influențele anilor ’70, franjurii, pantalonii evazați din raiat și ținutele boho sunt foarte căutate și în sezonul rece. Piesele din piele întoarsă și salopetele evazate vor fi vedetele acestui sezon. 


Trecerea de la sezonul cald la cel rece aduce cu sine și o schimbare cromatică: nuanțele de verde smarald, vișiniu burgund (marsala), influențele militare și contrastele puternice de alb și negru vor domina acest sezon", recomandă fashion bloggerul Sweet Paprika, cea care îi va premia pe vizitatorii City Park Mall care vor impresiona prin look-ul original de toamnă.


Ofertă îmbogățită
În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvol-tare. În urma investiției de peste 40 de milioane de euro, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă și aduce clienților săi un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului.


De asemenea, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, restaurante à la carte și fast-food, dar și o sală de sport ultramodernă.


Astfel, mall-ul cumpărat de fondul de investiții NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2015, va deveni, după finalizarea lucrărilor de extindere unul dintre cele mai moderne centre comerciale din regiune, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City
Pagina a fost generata in 1.7387 secunde