€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Noi surprize pentru copiii din centrele de plasament

Ştire online publicată Miercuri, 08 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Nouă copii de la Centrul de plasament „Antonio” au participat, săptămâna aceasta, la o activitate care a combinat atât partea educațională cu relaxarea, cât și socializarea și dezvoltarea a diferite  abilități. 


La început, copiii au luat parte la o lecție interactivă de limba engleză, învățând și repetând unele cuvinte și expresii pentru a-și îmbogăți vocabularul. A urmat o activitate de tip handmade, copiii decupând, lipind și colorând, astfel încât să realizeze câte un coș cu flori decorat după preferințele fiecăruia. 


La final, cei mci au avut parte de o scurtă plimbare și de o surpriză dulce: câte un desert la alegere. Toate acestea s-au desfășurat în cadrul programului „Copii cu viitor”. 


„Pe lângă bucuria pe care o aducem unor copii lipsiți de apropierea familiei, astfel de activități au un rol complex în procesul de integrare socială, în cel educațional și în tot ceea ce înseamnă motivare și sprijin pentru modelarea corectă a personalității. «Copii cu viitor» reprezintă un program pe termen lung, conceput în beneficiul copiilor vulnerabili, inițiat de Asociația «Club de Bine» și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, cu sprijinul partenerilor”, au declarat reprezentanții DGASPC. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7898 secunde