Noi puncte de control ale valabilității rovinietei

278
Noi puncte de control ale valabilității rovinietei - rovinieta-1565124824.jpg

Articole de la același autor

Conducătorii auto vor avea la dispoziție, începând de astăzi, patru noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul cărora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea acesteia. Punctele de control vor fi puse în funcțiune la data de 7 august și sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Calafat, Nădlac, Turnu și Săcuieni.


Ca urmare, de astăzi, vor fi 86 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi.
Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR. Așa că, șoferii sunt atenționați să verifice înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei.


Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinietă) și www.erovinieta.ro, un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3013 secunde