€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Noi cursuri de formare pentru constănțeni

Ştire online publicată Joi, 09 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Constanța organizează luna aceasta, cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: sudor electric, stivuitorist, ghid turism, comunicare în limba germană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM, Adelina Vlad, persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională sunt așteptate la sediul AJOFM Constanța, din strada Lacului nr. 14, la compartimentul de Formare Profesională, sau pot suna la numărul de telefon 0241.481.550 în vederea înscrierii.

Precizăm că prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, AJOFM își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate care doresc să dobândească noi competențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal calificat.

Pentru a putea participa la aceste cursuri este nevoie ca solicitanții să fie șomeri înregistrați în baza de date a AJOFM Constanța. În plus, acestora li se cere să fie, obligatoriu, absolvenți de învățământ obligatoriu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7306 secunde