Noi cursuri de formare pentru constănțeni

222
Noi cursuri de formare pentru constănțeni - noicursuri1-1557332060.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Constanța organizează luna aceasta, cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: sudor electric, stivuitorist, ghid turism, comunicare în limba germană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM, Adelina Vlad, persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională sunt așteptate la sediul AJOFM Constanța, din strada Lacului nr. 14, la compartimentul de Formare Profesională, sau pot suna la numărul de telefon 0241.481.550 în vederea înscrierii.

Precizăm că prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, AJOFM își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate care doresc să dobândească noi competențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal calificat.

Pentru a putea participa la aceste cursuri este nevoie ca solicitanții să fie șomeri înregistrați în baza de date a AJOFM Constanța. În plus, acestora li se cere să fie, obligatoriu, absolvenți de învățământ obligatoriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9741 secunde