Noi bilete de tratament pentru pensionari

222
Noi bilete de tratament pentru pensionari - bilete1-1574894444.jpg

Articole de la același autor

Casa Județeană de Pensii (CJP) Constanța mai are disponibile pentru cea de-a XVIII- a serie din anul 2019, un număr de 172 de bilete de odihnă și tratament, care au ca dată de plecare ziua de 3 decembrie. Acestea sunt valabile în următoarele stațiuni: 1 Mai, Amara, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu Băi, Govora, Herculane, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Sinaia, Târgu Ocna, Tușnad, Techirghiol și Vatra Dornei.


Pentru a intra în posesia acestora, solicitanții vor trebui să depună la sediul instituției o cerere tip, o adeverință de la medicul de familie, o copie a actului de identitate, cuponul de pensie sau în cazul angajaților, o adeverință de salarizare. Cererea însoțită de actele menționate se pot depune la sediul CJP, iar contravaloarea biletului se va achita de către solicitanți în momentul ridicării acestuia. În cazul pensionarilor, prețul unui bilet este de 50% din valoarea pensiei brute, iar în cazul altor categorii de persoane prețul diferă în funcție de venit. 


Reamintim că și anul acesta, biletele pentru tratament sunt acordate ca în anii anteriori ținându-se cont de un punctaj în care s-a luat în calcul și dacă solicitantul a mai beneficiat sau nu de bilete în ultimii doi ani. În consecință, bătrânii care nu au primit bilete de tratament în 2017 și 2018 au primit zece puncte, iar cei care au beneficiat de două bilete în perioadele de sezon nu au mai primit nici un punct.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde