Noi avertizări meteo de vreme rea, la Constanţa

349
Noi avertizări meteo de vreme rea, la Constanţa - vremeaploaie7-1626765360.jpg
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţă, 20 iulie, o nouă informare de vreme rea, în întreaga ţară.

În cursul zilei de marţi, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nord, nord-est, centru și în sud-est, precum și în zonele de munte. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20...30 l/mp și izolat 50...70 l/mp.

În judeţul Constanţa, sunt aşteptate ploi torenţiale în zonele Hârşova şi Cernavodă, iar, pe litoral, vor fi înnorări temporare şi se va mai răcori.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuate şi miercuri dimineaţă, începând cu ora 3, până miercuri seară, 21 iulie, în jurul orei 22, local în zona de munte, precum și în nord-estul, centrul și sud-estul țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20...30 l/mp și izolat 40...45 l/mp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5781 secunde