Noi afaceri imobiliare în Mamaia. Club nautic cu 8 etaje, pe malul Lacului Siutghiol

1658

Articole de la același autor

Mamaia a devenit, în ultimii ani, un cartier de blocuri cu apartamente de închiriat la negru, de 1 Mai și vara. Dezvoltatorii imobiliari au ridicat turnuri pe fiecare petic de pământ disponibil, fie că este vorba despre un fost spațiu verde sau o fostă parcare. Mai nou, însă, se pare că sunt interesați și de business-uri în domeniul sporturilor nautice.

Cel puțin două cluburi nautice sunt în plan deja, în stațiunea Mamaia. Unul va fi ridicat în zona Hotelului Caraiman, celălalt în apropierea Hotelului Picadilly. 


Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Constanța va analiza, în cursul zilei de mâine, solicitarea unei firme, SC Maan Music Studio SRL, pentru emiterea unui certificat de urbanism în vederea construirii unui club nautic pe malul Lacului Siutghiol, în zona Picadilly. În prezent, acolo se află deja un debarcader, adică o platformă betonată, însă noua construcție va fi mult mai complexă și va avea parter și două etaje. Suprafața terenului este de 1.004 mp și este proprietatea investitorului. 


Interesant este că, săptămâna trecută, SC Maan Music Studio SRL a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța, pentru construirea unui club nautic cu parter și un etaj. Pe 7 februarie 2019, a fost emis C.U. nr. 434, și tot pe 7 februarie 2019 era încărcată pe site-ul Primăriei Constanța solicitarea pentru emiterea unui nou certificat de urbanism, de data aceasta, pentru un imobil cu parter și două etaje.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, Primăria Constanța a aprobat documentația pentru ridicarea, tot pe malul Lacului Siutghiol, a unui imobil cu opt etaje și terasă circulabilă, despre care dezvoltatorii spun că va avea funcțiunea de club nautic. Conform Certificatului de Urbanism nr. 465/11.02.2019, SC Balkan Development SRL poate demara autorizarea în vederea construirii unui imobil cu subsol, parter, cinci - opt etaje și terasă circulabilă, cu funcțiunea de club nautic, parcare, spațiu verde. Terenul respectiv, aflat în zona Caraiman, a fost cumpărat cu contract de vânzare - cumpărare, autentificat sub nr. 402/5.03.2004, încheiat cu Municipiul Constanța.

Parcare auto publică, în zona Summerland

Însă acesta nu este singurul turn care urmează să fie ridicat pe malul Lacului Siutghiol, în acest an. În luna ianuarie, SC Real Estate Investment SRL a obținut certificat de urbanism pentru construirea unui imobil cu subsol, parter, cinci - opt etaje, cu destinația apart-hotel, în zona Pinguin, careu D1, Loturile 7, 8, 9.

Avem și o veste bună: Primăria Constanța intenționează să amenajeze o parcare publică în Mamaia. Pe 10 ianuarie 2019, a fost emis Certificatul de Urbanism nr. 94, pentru elaborarea studiului de fezabilitate - amenajare parcare auto publică Mamaia Nord - zona Summerland. Acesta a fost solicitat de Claudiu Rădulescu, directorul tehnic al SC Confort Urban SRL, compania Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5746 secunde