"Noaptea Târziu" fac show ziua devreme la City Park Mall

381

Articole recomandate

  • Cuza, Emi și Cucu se întorc în fața fanilor din Constanța după 2 ani de zile
  • Show cu cele mai vizionate parodii, sesiune de fotografii și autografe în City Park Mall
Constanța, 15 ianuarie 2019 – Peste 440 de milioane de vizionări pe YouTube, 1,5 milioane de fani și cea mai urmărită parodie din România, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care nimeni nu trebuie să lipsească de la super-show-ul "Noaptea Târziu" de la City Park Mall. După 2 ani de zile, Cuza, Emi și Cucu vin după-amiaza devreme în fața fanilor din Constanța, pe 19 ianuarie, de la ora 17:00.


Celebri pentru cele mai distribuite parodii pe rețelele de socializare, băieții de la "Noaptea Târziu" le promit prietenilor care vin la City Park 50 de minute cu cele mai bune creații ale lor. Iar, la final, se vor distra împreună la sesiunea de fotografii și autografe. 


Considerat cel mai de succes grup de vloggeri care parodiază cele mai mari hituri, "Noaptea Târziu" a reușit performanța unică de a oferi viralul anului pe YouTube, de fiecare dată în ultimii 4 ani, potrivit YouTube Romania Rewind. De altfel, cea mai vizionată parodie este cea a piesei "Despacito" – "Sunt un cocalar", ce a ajuns la nu mai puțin de 36 de milioane de vizionări. Nici restul creațiilor celor 3 vloggeri nu sunt mai prejos, canalul lor de YouTube numărând peste 80 de clipuri, ce însumează peste 440 de milioane de vizualizări.


Pregătiți-vă pentru o după-amiază bogată în hohote de râs!


Mai multe detalii despre show-ul "Noaptea Târziu" pot fi găsite pe site-ul City Park Mall, precum și pe pagina de Facebook



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9024 secunde