Mai multe ştiri online:

NINSORI ȘI VISCOL LA CONSTANȚA! IARNA NE PREGĂTEȘTE O NOUĂ RUNDĂ DE ZĂPEZI

Ştire online publicată Luni, 19 Februarie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Ultimele zile de iarnă calendaristică aduc la Constanța ninsori și viscol. Meteorologii anunță vreme închisă toată săptămâna aceasta, cu ploi sporadice, dar și cu o scădere semnificativă a temperaturilor. În week-end, însă, sunt așteptate ninsori, însoțite de ger. Iar săptămâna viitoare va ninge în prima parte, apoi se vor instala ploi.


Dacă săptămâna această nu vom vedea soarele deloc și va ploua aproape în fiecare zi, săptămâna viitoare se vor semnala ninsori aproape în fiecare zi. Sâmbătă, 24 februarie, vor fi averse mixte de ploaie și ninsoare, cu intensificări ale vântului. Vor fi între -3 și 2 grade. Duminică, va fi vreme geroasă, cu ninsoare în averse peste noapte.


Luni și marți, va continua să ningă intens și se vor înregistra -2 până la 1 grad. Miercuri, se mai încălzește puțin, dar va fi lapoviță. Joi, 1 martie, temperaturile mai cresc puțin, dar vor mai fi și ceva perioade de ninsoare. Abia de vineri, 2 martie, reapare soarele.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8385 secunde