€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Ninge în week-end, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 10 Ianuarie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Iarna dă semne de revenire și deja a adus la malul mării nori, frig și ceață. Meteorologii anunță temperaturi în scădere în zilele următoare, cu vreme înnorată și chiar ninsori în week-end.

Astăzi, la Constanța, cerul este preponderent acoperit și vântul suflă moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge, totuși, 8 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor menține și termometrele vor indica minimum 6 grade. Mâine, va fi din nou înnorat și este posibil să plouă în cursul nopții. Valorile termice vor rămâne asemănătoare.

Vineri, deja se mai răcește, până pe la 3 grade, iar sâmbătă va ninge în averse atât ziua, cât și noaptea. Vor fi între -1 și 4 grade, iar ninsoarea va fi însoțită de viscol. Duminică, va fi și mai frig și nu se vor înregistra valori pozitive nici măcar pe timpul zilei. Luni, 15 ianuarie, vor fi între între -1 și 1 grad, dar marți avem din nou 6 grade cu plus. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9011 secunde